Teknoloji

Sağlığından Endişelenen Ünlü Yayıncı iShowSpeed’den Yeni Açıklama

İnternet dünyasının en uçarı ve en sevilen yayıncılarından biri olan iShowSpeed, hayranlarını korkutan ani şiddetli baş ağrıları nedeniyle birkaç gün önce hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü yayıncı, sağlık durumuyla ilgili herkesi endişelendiren son gelişmeleri takipçileriyle paylaştı.

Kaynak:https://www.dexerto.com/entertainment…

Yayıncının sağlık durumundan endişe duyan takipçilerine iShowSpeed’in babasından bir açıklama geldi.

Sevilen yayıncının sağlık durumunun iyi ve kontrol altında olduğunu söyleyen baba Darren Watkins Sr. tarafından yapılan açıklamanın ardından kısa süre sonra yayıncıdan yine korkutan bir haber geldi.

Sağlık durumuyla ilgili güncellemeler yapan iShowSpeed, tekrar hastaneye kaldırıldığını duyurdu.

‘Şu anda hala hastanedeyim, hastaneye kaldırıldım. Gerçekten eve gidip hepiniz için yayın yapmak istiyorum. Eve gitmek, Fortnite oynamak, FIFA oynamak, sadece eve gidip yayın yapmak istiyorum. Burada ne kadar kalacağımı bilmiyorum. Dediğim gibi hastaneye kaldırıldım. İsterlerse beni aylarca, haftalarca, günlerce, yıllarca burada tutabilirler.’

MR çektirdiğini, göz şişliğinin inmediğini, ensesindeki uyuşmanın şiddetli baş ağrısıyla birlikte devam ettiğini söyleyen iShowSpeed ​​hayranlarından dua etmelerini istedi.

‘Çocuklar, hepinizi seviyorum, ölmemek için dua edin. Sanırım her saniye öleceğim. Gerçekten, her saniye, çünkü çok acıyor, ne olduğunu bilmiyorum, kalbim hızlı atıyor.’

iShowSpeed’in tam açıklamasını burada bulabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu