Haber

İlhan Güderler, Ihlamurkentspor’da yaşadıklarını geleceğin futbolcularına aktarıyor

35 yıldır Eskişehir sporuna hizmet veren İlhan Güderler, Ihlamurkentspor’da tecrübelerini geleceğin futbolcularına aktarıyor.

1988 yılından bu yana yüzme, su topu, triatlon ve bisiklet hakemliği gibi sporların tüm güzelliklerini yaşadığını belirten Güderler, çocuklarımızın iyi insan, iyi birey ve iyi sporcular olarak yetişmesi için çaba sarf ettiklerini ifade etti.

İlçe takımı olarak çok katı kurallar altında Ihlamurkentspor’da görev yapmaya çalıştıklarını kaydeden Güderler, şöyle konuştu:

“Özellikle ilçe ekiplerine belediyeler tarafından saha ve malzeme konusunda destek verilmeli. Eskişehir’de sahada büyük sıkıntılar var” dedi.

Güderler, Ihlamurkentspor Kulübü’nün amacının çocukları iyi insan, saygın birey ve sporcu olarak yetiştirmek, okul, kulüp ve aile işbirliği ile hayata hazırlamak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, sağlıklı, öz -kendine güvenen, paylaşımcı, barışçıl, arkadaşlarına, topluma ve çevreye saygılı. Geleceği yetiştirmek istediğini söyledi. İlhan Güderler, “Ihlamurkentspor kulübü olarak çok katı kurallarla bir misyon edinmeye çalışıyoruz. Sporcularımıza eğitici ve görsel dersler verebileceğimiz, ortada kalabileceğimiz, ortalarda durabileceğimiz bir yer olsun isteriz. toplayabileceğimiz, en azından malzemelerimizi koyabileceğimiz bir yer, antrenman yapabileceğimiz bir yer. Tüm bu zorlukların üstesinden gelmeye çalışıyoruz. “Uzun vadeli bir programdan taviz vermeden sabırla çalışıyoruz. Geçen dönem iki ligde, bu dönemde en az iki veya üç futbol liginde resmi maçlara katılmayı planlıyoruz” dedi.

Öz sermaye düzenine değer verilmez

Dünyadaki ve Avrupa’daki başarılı kulüpleri araştırma fırsatı bulduğunu kaydeden Güderler, “Kulüplerin yöneticileri bilgili, donanımlı, bu mesleğin okullarını okumuş yöneticilerden oluşuyor. programlar ve sabırlı donanımlı bir grupla çalışıyorlar.Çim, suni çim, kendi iç ve dış tesislerini yapıyorlar.Portekiz,Belçika,Hollanda,Norveç’in nüfusları bizim çok altındayız.Onların bizden daha fazla lisanslı sporcuları var ve onlar da. Bizden daha başarılı. Hiçbir şey. Biz sonucu görüyoruz. Eskişehirspor’umuz şu anda nerede? Eskişehir’imizden sporcu, antrenör arkadaşımız yok. Bu bizim hatamız” diye konuştu.

Güderler, yeni dönemde tüm ekiplere başarılı ve kazasız bir dönem dileklerini iletti. – ESKİŞEHİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu