Haber

Yollardaki durum

Otoyolların üretim, bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı kesimlerinde yavaş gitmek, trafik işaret ve işaretlerini takip etmek gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yol durum bültenine göre, O-3 TEM Karayolu Hadımköy-Çatalca kavşaklarında BEDAŞ’a ait enerji nakil havai sınırlarının söküm işlemi yapılacak. Bu nedenle karayolu 10 dakikalık kontrollü kesintilerle çift yönlü trafiğe kapatılacak.

Torbalı-Ödemiş yolu 52-60, Ankara-Çankırı yolu 15-17, Kaledran-Anamur yolu 17-18, Karabük-Kastamonu yolu 9-11 ve Yenişehir-Bilecik yolu 0-16. Söz konusu bölümlerin kilometrelerindeki inşaat çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

68-73 Kastamonu-Ilgaz-Çankırı yolu. kilometre, Kastamonu-Çankırı istikametindeki sağ tüp, Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli’nin yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatıldı. Bu bölümde taşıma sol tüpten çift yönlü olarak devam etmektedir.

Pınarlar-Eğribel-Şebinkarahisar yolunun 32-42. Kilometre cinsinden yapılan çalışmalar nedeniyle sürücüler Eğribel Tüneli’ne yönlendiriliyor.

Düzce-Zonguldak il sınırı-Ereğli-Zonguldak yolu 61-64. Değirmenağzı tünellerinde bakım çalışmaları nedeniyle ulaşım çift taraflı bölünmüş yolun bir kısmından devam ediyor.

41-45 Elmalı-Finike yolu. Kilometresindeki imalat çalışmaları nedeniyle servis yolundan çift yönlü ulaşıma izin verilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu