Haber

yaz spor okulları devam ediyor

Çukurova Belediyesi’nin 19 noktada başlattığı yaz spor okulları, 12 branşta çocuklara eğitim vermeye devam ediyor. Okulların kapanmasıyla birlikte başlayan yaz spor okullarında futbol, ​​voleybol, tenis, yüzme ve savunma sporları başta olmak üzere birçok branşta eğitim gören çocuklara Çukurova Belediyesi tarafından spor malzemeleri temin ediliyor.

Okulların kapanmasıyla eğitime başlayan Çukurova Belediyesi Yaz Spor Okullarında binlerce çocuk eğitim alıyor. Ücretsiz olan yaz spor okulları ise Eylül ayına kadar devam edecek. Çocukların spor yapması, amatör kulüplere sporcu kazandırılması ve yaz tatilinin en iyi şekilde değerlendirilmesi amacıyla açılan yaz spor okulları büyük ilgi görüyor.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 7-15 yaş arası çocukların yararlanabildiği yaz spor okullarına gösterilen ilgiden çok memnun olduğunu söyledi. Önder Soner Çetin, çocukların kültür sanat faaliyetlerine ve spora yönlendirilmesi gerektiğini belirterek, spor yapan çocukların hayatın her alanında başarılı olduğunun altını çizdi.

Çocuklarını spora teşvik eden ailelere teşekkür eden Başkan Soner Çetin, “Yaz spor okullarımız devam ediyor, çocuklarımız spor yapıyor. Bundan dolayı çok mutluyuz. Bu okulların faaliyetlerinde bizlere destek olan amatör spor kulüplerimize de teşekkür ederim. Çocuklarımızı mutlu görmek bizi de mutlu ediyor.”
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu