Yaşam

Son of the Shooter 3. Bölüm 1. Bölüm Önizlemesi Yayında! Metin, Korkmaz’a kaza gününü anlatıyor!

Fox Tv’nin yeni sevilen dizisi Tetikçinin Oğlu bu akşam 3. yeni bölümüyle ekrana gelecek. Serinin yeni bölümünde; Korkmaz, Metin’den kendisine güvenmesini ve ona bir şans vermesini ister. İskender takip cihazı sayesinde Korkmaz ve Metin’in nerede olduğunu görür. Korkmaz, Metin’e olayın ciddiyetini anlatır ve kendisine güvenmesini ister. İnanmazsa kendisinin, Sibel’in ve kendisinin hayatının tehlikede olduğunu söylüyor. İskender, Metin’in yerini buluyor mu? The Hitman’s Son 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Metin Korkmaz’a kaza gününü anlatır.

Metin, Korkmaz’a kaza gününü anlatıyor!

Shooter’s Son 3. bölüm 1. ön izlemesinde; Korkmaz, Metin’e annesine ne olduğunu sorar. Oda, bir adamın arabaya binip onları götürürken kaza geçirdiğini ve annesinin öldüğünü söylüyor. Korkmaz adamın kim olduğunu sorunca Metin sinirlenir. Metin, hayatının en kötü kabusundan bahsettiği ve merak ettiği şeyin bu olduğu için kızgındır.

İşte Tetikçinin Oğlu 3. bölüm 1. ön gösterim…

BÖCEĞİN OĞLU 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Metin, İskender’in kurşunuyla göğsünden yaralanır. Korkmaz, İskender’i etkisiz hale getirir ve oğlunu omzuna alarak oradan kaçırır. Ortada rahatsızlanan Metin’in kanaması durmuyor. İskender oğlunu gömmeden önce kaçmasınlar diye tüm çıkışları toplar.

Huriye, yeğeni Yiğit’in ölüm haberini alınca hemen Bodrum’a gelir. Yunus, yıllardır onu görmeye gelmeyen annesine öfke kusar. Huriye, ağabeyinin Korkmaz’ın peşinde olduğunu öğrenince onu arar ve ona yardım etmek istediğini söyler. Korkmaz, Metin’i hastaneye götürüp tedavi ettirir. Ama polisler onu bulmadan oradan gitmesi gerekiyor.

Hastanede Metin’in hemofili olduğunu öğrenir. Daha sonra Huriye’nin eski konutunda tüketim. Huriye onları evinde tutar. Metin yanına geldikten sonra Korkmaz’ı babası olarak görmemektedir. Onu bulamadığı için onu affetmiyor. Korkmaz, karısının öldüğünü ve oğlunun yetimhanede büyüdüğünü ondan öğrenir.

Yunus, Sibel’e Yiğit’i nasıl öldürdüğünü anlatır. Sonra bu sırrı kimseye söylememesi için onu tehdit eder. Sibel, Metin’in endişelendiğini anlar ve onu arar. Metin, Erol’u kurtarmak için Huriye’nin evinden kaçar ve Sibel’in evine gider. Erol’u bulmak için ondan yardım ister.

İskender, Erol’u kaçırıp konuşturmak için çeşitli eziyetler yapar. Metin ambulansı kaçırır ve Erol’u İskender’in elinden kurtarır. Korkmaz, Sibel’i arar ve onun Erol’u kaçırmak için İskender’in evine gittiğini öğrenir.

Metin ambulansla uzaklaşırken başka bir yoldan İskender karşısına çıkar. Freni kırmadan arabanın üzerinde hareket eder. Metin arabayı kullanmaktan son anda vazgeçeceğini düşünür.

Tetikçinin Oğlu bu akşam 3. yeni bölümüyle Fox Tv’de olacak.

Tetikçinin Oğlu 3. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Metin İskender’e mi Yakalanıyor?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu