Haber

Muharrem İnce Ankara dahil 79 adayını açıkladı! CHP’yi yerle bir etti

İnce, 31 Mart’ta yapılacak Yerel Yönetimler Genel Seçimleri için partisine ait bir otelde düzenlediği basın toplantısında, bir kısmının devletin kaynaklarıyla, bir kısmının da kendi imkanlarıyla seçim kampanyası yaptığını söyledi. belediyelerin.

Partisinin belediye başkan adaylarına verecek 1 lirası olmadığını belirten İnce, “Aslında bugün sizlerden bir ricamız var” diyerek genel merkeze bağış yapılmasını istedi.

İnce, “Bakın CHP, kendi partisinin genel sekreterine Esenyurt’u veremiyor, diğer genel sekretere Beykoz’u veremiyor ama Çankaya’yı 30 yaşındaki avukatına veriyor. Boşa gidiyor çünkü her yer” dedi. Adalet yok, vicdan yok, liyakat yok, yolsuzluk tepeden tırnağa herkesi kapsıyor.” etkiliyor.” dedi.

MUHALEFET YANLIŞ YAPIYOR

Muharrem İnce, geçen yılki Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde seçmenlere “Sizi kandırıyorlar” dediğini anlatarak şöyle konuştu:

“Selim Temurci CHP listesinden İstanbul milletvekili seçildi. Kendi partisi ‘Gel İstanbul’dan aday ol’ diyor, ‘Olmaz AK Parti’nin adayını destekleyeceğim’ diyor. Bu işi milletvekillerine bırakıyorum. Seçmenin vicdanı ve beyni.Birol Aydın, CHP listesinden İstanbul Milletvekili “Seçildi. ‘İstanbul’un 5 yılı boşa gitti, ben adayım’ diyor. Böyle 39 kişi var. Yazıktır, günahtır.”

Türkiye’nin şeffaflığa, bağımsız kurumlara, nitelikli eğitime ve yargı bağımsızlığına ihtiyacı olduğunu belirten İnce, “Biz parti olarak ‘3 belediyecilik’ yani ‘akıl, adalet, ahlak’; ‘3 boyutlu belediyecilik’ diyoruz. ‘dürüst, denetimli ve demokratik belediyecilik’.” ‘, diyoruz. Dirençli şehirler öneriyoruz, yapay zekaya öncelik vereceğiz. ‘Kar değil, ülkeye belediye’ diyoruz.” Sanki konuştu.

İnce, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan adaylarını 17 Şubat Cumartesi günü açıklayacaklarını, Büyükşehir Belediyesi için 3 adaylarının bulunduğunu ve bir sürprizleri olacağını belirtti.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ LİDER ADAYI AÇIKLANDI

İnce daha sonra 11 büyükşehir, 7 il ve 61 ilçe olmak üzere toplam 79 belediye için lider adaylarını açıkladı.

Buna göre, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Zafer Burak Hasar, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ethem Efe, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ruşen Sever, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mustafa Çağlayan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Cuma Akpınar, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Deniz Coşkun . Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ünal Karasağız, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Gülnur Efe, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Seyit Ahmet Koçak, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Barış Tunca, Van Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ali Ertuğrul Aybay.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasar da yakın zamanda projelerini anlatmak için sahaya çıkacaklarını belirtti.

Muharrem İnce ile adaylık başvurusu için yaptığı görüşmede, “Ankara’da öne sürdükleri şu adaylara bakar mısınız? Hepsi aynı mahalleden, aynı aileden, hepsi birbirine benzeyen adaylar. Kazandı” dedi. Kemalizmi önceleyen Vatan Partimizin Atatürkçü kimliğiyle öne çıkan bir adayı var mı?” Hasar, İnce’nin “Bu sana yakışıyor, kendini göster” cevabını verdiğini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu