Teknoloji

Infinix NOTE 30, üstün şarj teknolojisi ve uygun fiyatıyla Türkiye’ye geliyor

Gün boyu kesintisiz kullanım sunan bataryası, şarj özelliği ve tasarımıyla dikkat çeken Infinix NOTE 30, çok yakında Türkiye’de satışa çıkacak.

Küresel taşınabilir teknoloji markası Infinix, JBL kalitesiyle kaliteli bir ses deneyimi sunan, pil ve şarj özellikleriyle segmentindeki standartları taşıyan yeni akıllı telefon modeli Infinix NOTE 30’un bölgesel lansmanla Türkiye pazarında satışa çıkacağını duyurdu. 6 Haziran’da İstanbul’da yapılacak.

Yenilenen tasarımıyla göz kamaştıran Yıldızlararası Mavi rengine sahip olan NOTE 30, şık tasarımı ve gelişmiş özelliklerini Türkiye’deki kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor.

Geniş ekranında yüksek yenileme ve tazeleme hızı sunan cihaz, ekran performansı ile profesyonel seviyedeki oyuncuların bile ihtiyaç duyacağı performansı ve kaliteyi sağlıyor. Aynı zamanda cihazın gelişmiş şarj özellikleri sayesinde uzun saatler oyun oynarken bile ısınma olmuyor.

Infinix Ar-Ge grubu, geleneksel şarj teknolojilerinin ötesine geçerek, NOTE serisi için tüm pil ve şarj teknolojilerini yeniden tasarladı. Yeni tasarlanan ‘Allround fast charge’ teknolojisi sayesinde birçok farklı şarj ve pil teknolojisini bir araya getiren cihaz, hem günlük kullanımda hem de oyun oynarken kullanıcı deneyimini artıran özellikler sunuyor. Cihazın 5000 mAh bataryası etrafında şekillenen teknolojilerden biri de çelişkili şarj özelliği sayesinde diğer telefon veya cihazları şarj edebilme özelliği. 30 dakikada %75 şarja ulaşan telefon, sadece 5 dakikalık şarj ile 5,5 saat konuşma süresi sunuyor.

JBL kalitesine sahip çift yüksek çözünürlüklü hoparlörle donatılan cihaz, kullanıcıların daha fazlasını başarmasını sağlamak için özel olarak tasarlanmış güçlü dahili bileşenlerle donatılmıştır. Gününü güç verimliliği ve yüksek performans için 6nm teknolojisi ile üretilen MediaTek Helio G99 işlemciden alan Infinix NOTE 30, Interstellar Blue ve Sunset Gold renk seçenekleriyle çok yakında Türkiye’de satışa çıkacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-kizilcahamam.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu