Teknoloji

Google Pixel Tablet’in Özellikleri ve Fiyatı Açıklandı

Google’ın yeni bir tablet çıkaracağı bir süredir biliniyordu. Öyle ki şirket, geçtiğimiz aylarda düzenlediği bir etkinliğe katılmıştı. Piksel TabletBu yıl tanıtılması beklenen cihaz olarak isimlendirilen cihaz hakkında bazı detayları bizlere getirdi.

Şimdi, Amazon’daki bir listeleme, cihaz hakkında yeni bilgiler ortaya çıkardı. Bu bilgi ekran, pil ve çıkış tarihiAmazon listelemesi fark edildikten kısa bir süre sonra siteden kaldırıldı gibi değerli konuları içermektedir.

Listelemeye göre, cihaz Haziran ayında piyasaya sürülecek

Listeleme kaldırılmadan önce alınan ekran görüntüleri 8GB RAM (LPDDR5) geleceğini ortaya koyuyor. Bu, önceki sızıntıları doğrular. Öte yandan ekran tarafında 10.95 inç 2560×1600 LCD ekran ve 500 nit parlaklık göreceğimiz görülüyor. Ayrıca 128 ve 256 GB depolama seçenekleriyle geleceği söyleniyor.

Bunlara ek olarak 8 MP ön ve arka kamera, üç mikrofon, Bluetooth 5.2 gibi özellikler de cihazda karşımıza çıktı. 27Wh pil ve 12 saate kadar Limite kadar çıkabilen video oynatma özelliği de tablette karşımıza çıkacak. Amazon listelemesine göre 20 Haziran’da Japonya’da piyasaya sürülecek olan cihaz, 128 GB depolama alanına sahip versiyon. 591 dolar olacak. Avrupa’da önceki sızıntılar 600-650 avrobir fiyat etiketi görebileceğimizi ortaya çıkardı.

Şimdiye kadar Pixel Tablet hakkında epey bilgi sahibiydik. Şirket, aylar önce düzenlediği etkinlikte Pixel 7 ve Pixel 7 Pro telefonlarında görmüştü. tensör 2 İşlemcinin de tablette yer alacağını söyledi. Öte yandan hem akıllı ekran hem de taşınabilir tablet olarak kullanılacağını sözlerine ekledi. Şirketin yıllar sonra tabletlere dönmesini sağlayacak cihazla ilgili tüm detayları bugün ortaya çıkan listelemeye göre haziran ayında öğreneceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu