Haber

Çavdır’da kadın cinayeti: Eski eşini bıçaklayarak öldürdü

MUHAMMET FATİH BAŞCI

Burdur’un Çavdır ilçesinde cezaevinden izinli olan Tarık Yılmaz, geçen yıl boşandığı eski eşi Özlem Şımarık’ın (28) kaldığı otele gitti. Yılmaz, yanında getirdiği bıçak ve tüfekle Hasret Şımarık’ı yaralayıp kaçtı. Ağır yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Tarık Yılmaz, kendisine yardım eden 5 kişiyle birlikte yakalandı.

Burdur’un Çavdır ilçesinde ‘kasten yaralama’ suçundan bu sabah cezaevinden izinli çıkan Tarık Yılmaz, 14 Ocak 2023’te boşandığı Hasret Şımarık’ın kaldığı otele geldi. İkili arasında otelde tartışma çıktı. Tarık Yılmaz, Şımarık’ı bıçak ve tüfekle ağır yaralayarak olay yerinden kaçtı. Otele gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Hasret Şımarık, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Özlem Şımarık’ın 2 çocuk annesi olduğu öğrenildi.

OLAYLA İLGİLİ 6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili Valilik tarafından şu açıklama yapıldı:

“Polis Ekiplerimizin, kasten öldürme hatasına ilişkin, olayı gerçekleştirdikten sonra kaçan firari şahıs ile kaçmasına yardımcı olan kişileri yakalamak için yürüttüğü titiz çalışma sonucunda Tarık Yılmaz isimli şüphelinin olay yerinde olduğu belirlendi. Denizli’nin Çameli ilçesi merkezde bir bağ evi.”Kaçmaya çalışırken yakalanarak gözaltına alındı. Suçta kullanılan tüfek ve bıçağa el konulurken, şüphelinin kaçmasına yardım ettiği tespit edilen (5) kişi de yakalanarak haklarında yasal işlem başlatıldı, soruşturma kapsamlı bir şekilde devam ediyor.”

karacobanajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu