Haber

BEBKA nitelikli personele ‘mesleki eğitimler’ veriyor

ESKİŞEHİR (İGFA) –Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü ile uyum içinde çalışmalarını yürüten Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), sürdürülebilir kalkınmayı hızlandırmak amacıyla bölgedeki öne çıkan kesimlere yönelik faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. kaynakların yerinde ve aktif kullanımı ile geliştirme.

BEBKA, Türkiye Raylı Sistem Taşıtları Sanayii A.Ş. (TÜRASAŞ), Eskişehir Sanayi Odası ve Eskişehir Raylı Sistemler Kümelenmesi iş birliğiyle gerçekleştirilen eğitim programı, bölgelerinde raylı sistemler bölümünde kaynaklı imalat yapan firmalara yönelik gerçekleştirildi. .

Eskişehir’de gerçekleştirilen Kaynaklı İmalat Standartları Eğitim Programı’nda şehrin en değerli yerlerinden biri olan raylı sistemlere nitelikli iş gücü kazandırılması amaçlandı.

Programa katılan 25 sektör çalışanına; Tahribatsız muayene formülleri, TS EN 15085, TS EN ISO 14731, TS EN ISO 9606-1, TS EN ISO 9606-2, TS EN ISO 14732, TS EN ISO 9712, TS EN ISO 5817 kaynak hataları konusunda eğitimler verildi.

BEBKA’nın ‘Genç İstihdamı’ temasıyla yürüttüğü faaliyetlerine önümüzdeki dönemde eğitim faaliyetleri ile devam edeceği öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu