Haber

Bakan Abdülkadir Uraloğlu: “İzmir bize biraz daha yük getirmeli”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, İzmir programı kapsamında AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Yerel seçimlere 5 ay kaldığını hatırlatan Bakan Uraloğlu, “İzmir, Ulaştırma Bakanlığımızın ve Türkiye’nin 100 yıllık kabinesinin yükünü biraz daha ağırlaştırmalı. İzmir bize biraz daha yük getirsin.”

Bir dizi programa katılmak üzere İzmir’e gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nı da ziyaret etti. Ziyarete AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Şebnem Bursalı, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanoğlu, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’in yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Konuşmasına Filistin’de yaşanan olaylara değinerek başlayan Bakan Uraloğlu, “Filistin’de gerçekten bir insanlık dramı yaşanıyor. Ama biz inanıyoruz ki, Allah’ın izniyle bu sorunu çözebilecek biri varsa, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Umarım bu da yakın zamanda gerçekleşir.” “İlerleme kaydedeceğiz. İnşallah yakın zamanda ateşkes ve barış sağlanır” dedi.

“İzmir’in ihtiyaçlarını biliyoruz”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, İzmir’de devam eden ve planlanan çalışmaların olduğunu belirterek, “İzmir’in ihtiyaçlarını biliyoruz. İzmir kime oy verirse versin İzmir’e hizmet ettik. Ama diyoruz ki İzmir halkı bizim Bakanlığımızdır.” Ulaştırma, “Türkiye 100 yıllık kabinesinin yükünü biraz daha ağırlaştırsın. İzmir üzerimize biraz daha yük koysun. Bunun nasıl olacağını biliyorsun” dedi.

“Önümüzdeki dönemde adaylarımızı belirleyeceğiz”

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlere 5 ay kaldığını hatırlatan Bakan Uraloğlu, “Artık bu süreci tabi ki bir taraftan başlattık. Cumhur İttifakı olarak hedefimizi belirleyeceğiz. Önümüzdeki dönemde adaylarımızı sahaya çıkaracağız. Bir de yükümüzü biraz daha ağırlaştırırsanız, biraz daha fazla yük taşırız.” “Yüklerseniz memnuniyetimizi ifade ederiz. İzmir’de bu potansiyeli, bu iş birliğini, bu heyecanı, bu iradeyi görüyorum” dedi. – İZMİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu