Haber

Aleyna Tilki: Bir albümle geri döndüm

Geçtiğimiz haftalarda tatilde olan Aleyna Tilki, yeni çalışmaları için İstanbul’a döndü. Önceki akşam Etiler’de kameralara yansıyan Aleyna Tilki, meslek hayatı hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“Pop ve rock karışımı”

Aracından inmeden soruları yanıtlayan Aleyna Tilki, şunları söyledi: “Farklı bölge ve alanlarda çalışıyorum. Albüm bitirmek için İstanbul dışında da olabilirim. Pop ve rock karışımı bir albüm geliyor. Bir de rap albümü yaptım, onu da çıkarmamaya karar verdim.

“Üç albüm yaptım”

BEN İlk albümüm olacağı için beni tam anlamıyla yansıtacak bir tarz istedim. Benimle gerçekten ilgili olanı bulmak için çok çalıştım. Bunu bulana kadar Üç albüm yaptım”söz konusu.

Uzun süredir konser vermediğini söyleyen Tilki, şunları söyledi: “Albümden sonra sık sık konserlere gideceğim bir döneme gireceğim. Müziğimi bambaşka bir noktaya taşıdım”açıklama yaptı.

“Ben Aleyna Tilki”

Geçen ay Antalya’da tartıştığı esnafa. “Ben Aleyna Tilki”Kızgın olduğu haberleriyle gündeme gelen Aleyna Tilki, iddiayı yalanladı: “Benim Aleyna Tilki olduğumu söylememe gerek var mı sanıyorsun?”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu