Haber

22 Ekim 2023 Pazar Akşamı Kaçırdığınız Haberler

Dün gece kaçırdığınız ya da tekrar okuyup “ne oldu?” diye merak edeceğiniz haberleri sizler için derledik.

İşte 22 Ekim Pazar akşamının kaçırmamanız gereken, mutlaka okumanız gereken içerikleri…

ABD, vatandaşlarını ‘Lübnan’a seyahat etmeyin’ uyarısında bulunarak, ‘öngörülemeyen güvenlik durumu’ nedeniyle ülkeyi terk etmek isteyenlerin derhal ayrılmaları gerektiğini belirtti.

“Kara para aklama” ve “vergi kaçakçılığı” suçlamasıyla mal varlıklarına el konulan ve yurtdışına çıkışları yasaklanan Engin Polat ve Dilan Polat, F.Bahçe – Hatayspor karşılaşmasında saha panolarına reklam verdi.

İsrail-Filistin savaşı tüm yıkımıyla devam ederken Lübnan Hizbullah’ının İsrail’in kuzeyinden saldırı ihtimali tartışılıyordu. Bu konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Hizbullah’a meydan okudu. “Temmuz 2006 Savaşı’nı özleyeceksiniz” diyen Netanyahu, iki cephede savaştıklarını ve diğer saldırılara da hazır olduklarını sözlerine ekledi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na sayılı günler kaldı. Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla sosyal medyada pek çok kullanıcı şimdiden anma hazırlıklarına başlarken, 25 yıl önce 1998 yılında yapılan 75. yıl kutlamasını görenler gözyaşlarını tutamadı. Videoyu izleyenler bu sefer gerçekten ‘nerede o eski günler’ dedi.

Yoldayken kamerasını kurup video çekmek için kayıt yapmaya başlayan genç kız ile arkasındaki evin balkonunda oturan yaşlı adamın sohbeti Twitter’da sınırları aştı. Yaşlı adamın bir anda genç kıza söyledikleri, onu gören herkesi öfkeye boğdu.

F.Bahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Hatayspor galibiyetinin ardından basın karşısına çıktı. Gakatasaray Başkan Yardımcısı Erden Timur’un Ali Koç hakkındaki iddialarına sert sert yaklaşan Baki, ‘Lale Orta olayı ciddi bir tartışmadır. “Liderimiz hafta içinde hukuki haklarını aramaya başlayacak” dedi. Baki, yaz transfer döneminde Erden Timur’la konuştuklarını belirterek, ‘Artık hiçbir şey olmamış gibi konuşuyor. “Alzheimer hastalığının başlangıcı olabilir” dedi.

Yakın çevresini dolandırarak 100 milyon TL ile Portekiz’e kaçtığı iddia edilen Kıvanç Talu’nun rezerv hesabından açıklama yaptığı iddia edildi. Söz konusu açıklamada her şeyin netleşmesi için bir tarih verildi. Detaylar ?

Bahar Bebek’in Hayat Müziği dizisindeki muhteşem oyunculuğu sosyal medyada gündem oldu… Genç yaştaki yeteneğine sosyal medya kayıtsız kalamadı! İşte detaylara geçiyoruz ?

Çok Güzel Hareketler Bunlarla şöhrete kavuşan oyuncu Zeynep Koçak, yıllar içinde geçirdiği değişimler ve estetikle çok konuşuldu. 41 yaşındaki Koçak’ın son pozları takipçilerini şaşırttı.

“Bazen günde 750 bin TL harcıyorum” açıklaması ve ardından vergi kaçakçılığından kara para aklamaya kadar çeşitli iddialarla gündeme gelen Dilan Polat, son zamanların en çok konuşulan ismi oluyor. Eşi ve tüm mal varlığına el konulan Dilan Polat’ın geçmişe ait bir görüntüsü yeniden gündeme geldi. Dilan Polat’ın bir takipçisi için eşi Engin Polat’tan telefonda 600 bin TL istemesi yine gündeme geldi.

Gazze Sağlık Bakanlığı, hastanelere yakıt ikmali yapılmamasının 38’i çocuk 1.100 böbrek yetmezliği hastasının hayatını tehdit edeceğini belirtti.

kizilirmakhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu